Jaume Leiva i Bárbara Ramón, campions de la 17a Sant Silvestre Barcelonesa


  • Comparteix:

Jaume Leiva, amb un temps de 30 minuts i 18 segons, i Barbara Ramón, amb un registre a 36 minuts i 25 segons, s'han proclamat campions de la 17a Sant Silvestre Barcelonesa, que per sisè any s'ha disputat pels carrers de Sant Cugat. Leiva, del Club Runner Tarragona, repeteix un títol que ja es va endur el 2011, mentre que Ramón, de l'Agrupació Atlètica Catalunya, s'ha endut la cursa per primera vegada. 1.933 corredors, segons dades de Championchip, han participat a la cita.

La plaça Victòria dels Àngels ha estat l'escenari del tret de sortida de la cursa, que s'ha iniciat puntualment a dos quarts de cinc de la tarda. Ja al primer tram de la cursa un grup format per Leiva, Omar Ougzfi, guanyador de l'any passat, i Francisco Roldán ha pres el lideratge. El marroquí ha agafat la iniciativa i s'ha escapat lleugerament, però en els darrers metres Leiva ha superat Ougzfi per acabar-se enduent la seva segona Sant Silvestre.

Francisco Roldán ha acabat en tercera posició completant el podi en homes, mentre que en dones Carlota Corbella ha estat segona i Ouafaa Hamani, la campiona de la passada edició, ha estat tercera. El guanyador en categoria masculina, Jaume Leiva, ha manifestat la seva satisfacció per al triomf després del frec a frec amb Ougzfi.

Jaume Leiva

Per a mi magnífica, portava tres anys sense poder córrer fort. Estic molt content, hem sortit a un ritme molt ràpid des del principi l'Omar i jo.


La campiona en categoria femenina, Bárbara Ramón, ha destacat el gran ambient a la cursa.

Barbara Ramón

Hem començat molt ràpid. Una bona cursa i un bon ambient, ha estat molt maco.


L'organització ha lloat de nou la ciutat com a seu de la cita i ha refermat la seva intenció de mantenir i allargar el vincle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.