El Muntanyenc suma dos ors al Català de marxa i un bronze al de relleus


  • Comparteix:

Equip juvenil del Club Muntanyenc Sant Cugat / Font: Club Muntanyenc Sant Cugat

Equip juvenil del Club Muntanyenc Sant Cugat / Font: Club Muntanyenc Sant Cugat

Els atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat Gabriel Ballester i Noa Rodríguez han guanyat el Campionat de Catalunya de marxa que s'ha disputat aquest diumenge a Badalona. Ballester s'ha imposat en categoria juvenil i Rodríguez ho ha fet en infantil. El juvenil femení del Muntanyenc també ha sumat un segon lloc al Català de relleus femení de pista coberta a Sabadell.

Gabriel Ballester s’ha proclamat campió català juvenil amb una marca de 50 minuts i 12 segons per completar els 10 quilòmetres. Noa Rodríguez també s’ha imposat en infantil amb una marca de 16 minuts i 29 segons en un recorregut de tres quilòmetres.

Un altre atleta santcugatenc que competeix amb l'Agrupació Atlètica de Catalunya Nil Rodes ha guanyat el català absolut i promesa dels 20 quilòmetres en ruta amb un temps d'una hora i 36 minuts.

L'altra actuació destacada del Muntanyenc és la medalla de plata al Català de relleus juvenil. L'equip format per Jael Bestué, Maria Botella, Belen Heredia i Carla Morral han completat un temps d'un minut i 44 segons i només superats pel campió, el FC Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.