Les 5 milles femenines de Valldoreix donen suport a la investigació del càncer infantil


  • Comparteix:

Presentació de la cursa de les 5 milles femenines de Valldoreix

Presentació de la cursa de les 5 milles femenines de Valldoreix

La 13a edició de les 5 milles femenines de Valldoreix, organitzada per l'EMD de Valldoreix i la col·laboració d'Eventing Sports Cinc, arriba dissabte de la setmana vinent i aportarà més de 1.000 euros a l'associació Anita, que promou la investigació contra el càncer infantil. Les inscripcions s'han de formalitzar a Cincmillesfemenines.com amb un cost de 10 euros per a les atletes que disposin de xip i de 12, per a les que no en tenen.

La 13a edició de les 5 Milles femenines de Valldoreix arriba dissabte s'ha presentat aquest dilluns amb moltes novetats. La més destacada és que les atletes júniors, sèniors i veteranes podran triar entre el recorregut de tres o cinc milles. Les categories infantils tindran representació tant masculina com femenina. Les atletes menors de 18 anys o que estiguin en situació d'atur no hauran de pagar per disputar la cursa.

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, destaca el caràcter benèfic de la cursa.

Josep Puig

Donem el nostre suport a aquesta associació per a la investigació del càncer infantil.


La cursa sènior, veteranes i júnior serà a dos quarts de deu del matí amb sortida al carrer Brollador, davant del Complex Esportiu de Valldoreix. Les infantils i cadets sortiran a les onze, les alevins ho faran quan passin cinc minuts d'un quart de dotze i les prebenjamins i benjamins, a dos quarts de dotze. L'organització de la cursa homenatjarà els voluntaris de la Creu Roja Sant Cugat-Rubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.