La 8a Cursa DiR-Mossos d'Esquadra es disputarà el 25 de setembre


  • Comparteix:

Imatge de la cursa de l'any passat / Font: Dir.cat

Imatge de la cursa de l'any passat / Font: Dir.cat

La Cursa DiR-Mossos d'Esquadra Sant Cugat arribarà a la vuitena edició el diumenge 25 de setembre. La competició tindrà dues modalitats, la de 5 i 10 quilòmetres, amb una jornada que donarà el tret de sortida a dos quarts de deu del matí. Les inscripcions ja es poden dur a terme al web de l'organització, de les quals cada mig euro anirà destinat a l'obra social de la Fundació Vicente Ferrer.

La sortida de la cursa serà al carrer de César Martinell, mentre que l'arribada se situarà a la Rambla del Celler, davant de l'ajuntament. La recollida de dorsals es durà a terme els dos dies anteriors a la cursa a les instal·lacions del DiR Sant Cugat.

L'edició de l'any passat va reunir més de 1.600 atletes, i l'edició per als més joves, la DiR Kids, en va aplegar 230. Aquesta modalitat arriba enguany a la tercera edició i es durà a terme el dissabte abans de la cursa popular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.