Ricard Pérez i Nidia Borget, campions de la 33a Cursa de la Floresta


  • Comparteix:

Ricard Pérez, a l'esquerra, amb el títol de campió

Ricard Pérez, a l'esquerra, amb el títol de campió

Ricard Pérez, de la Unió Ciclista Sant Cugat, i Nidia Borget, del Club Atlètic Granollers, s'han imposat a la 33a Cursa de la Floresta, la primera en què la competició ha deixat l'asfalt i ha passat a ser de modalitat 'trail'. La cita ha aplegat 143 participants en categoria popular, mentre que en la distància infantil, de dos quilòmetres, hi ha hagut sis participants. L'organització s'ha mostrat satisfeta amb el resultat d'aquest canvi d'orientació del tipus de cursa.



Després d'una davallada de participants a l'any passat, la cursa s'ha recuperat i ha tornat augmentat registres en una edició amb la novetat principal del recorregut. Els camins han passat a ser els protagonistes i han substituit l'asfalt i, de fet, aquesta 33a edició de la Cursa s'ha batejat sota el nom '1r Trail Floresta'. El primer a creuar la línia d'arribada ha estat Ricard Pérez amb un temps de 42 minuts i 24 segons, seguit per Óscar Alberich i Julio García.

La primera en categoria femenina ha estat Nidia Borget, que ha aturat el crono als 48 minuts i 24 segons, segona ha estat Carla Ràfols i Florence Bertholet ha estat tercera. Xavi Sans, president del Centre Excursionista Independent de Catalunya (CEI), entitat organitzadora de la cursa, opina que la rebuda ha estat postiva.

Xavi Sans

És una cursa que passa a la muntanya, intentem fer un canvi a tot el seu aspecte. Després dels consells dels corredors, suposem que l'any que ve continuarem en aquesta línia.


Mathios Rodríguez s'ha proclamat campió de la cursa infantil. Més enllà d'aquestes categories, hi ha hagut premi per a veterans, sèniors i juniors tant en masculí com en femení, mentre que Josep Maria Tamayo ha estat el millor atleta local. El regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha entregat alguns dels trofeus de la competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.