La 8a edició de la cursa DiR-Mossos d'Esquadra vol arribar als 2.000 inscrits


  • Comparteix:

Imatge de l'anterior edició de la Cursa DiR Mossos-d'Esquadra

Imatge de l'anterior edició de la Cursa DiR Mossos-d'Esquadra

La 8a Cursa DiR-Mossos d'Esquadra, que es disputa diumenge de la setmana vinent a Sant Cugat, vol mantenir els 2.000 inscrits de l'anterior edició. Les inscripcions es tanquen dijous de la setmana vinent i ja s'han registrat 1.300 atletes. Els interessats s'han d'apuntar a Dir.cat/cursa i mig euro de cada inscripció anirà destinada a la Fundación Vicente Ferrer.

Nacho Cáceres torna a repetir com a cap de la cursa DiR i vol reeditar el títol de l'anterior edició. Els atletes poden triar entre la cursa de 5 o 10 quilòmetres i la sortida serà a dos quarts de deu del matí des del carrer César Martinell i l'arribada a la Rambla del Celler, davant de l'ajuntament. La directora de la cursa, Júlia Roca, destaca que s'han fet canvis per potenciar la participació a la cursa.

Júlia Roca

Ens agradaria arribar a la xifra de 2.000 inscrits i sempre intentem que els atletes gaudeixin d'aquesta festa.


DiR també organitza la 3a edició de la cursa DiRKids per a les categories prebenjamins, benjamins,alevins i infantils dissabte de la setmana vinent al club santcugatenc. Les inscripcions s'han de formalitzar a Dir.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.