Dani Nafría es converteix en el primer ciclista amputat en finalitzar la Titan Tropic


  • Comparteix:

Dani Nafría, durant la Titan Tropic / Font: Dani Nafría

Dani Nafría, durant la Titan Tropic / Font: Dani Nafría

El paratriatleta santcugatenc Dani Nafría finalitza la Titan Tropic en la posició 116 i es converteix en el primer ciclista amputat que ho aconsegueix. Nafría ho ha fet amb un temps de 25 hores 26 minuts i un segon per recórrer les cinc etapes d'aquesta competició. El santcugatenc ha fet un total de 494 quilòmetres en un recorregut que s'ha disputat des de dissabte fins aquest dijous a Cuba.

Dani Nafría tanca un any per emmarcar. Després de ser el segon ciclista amputat en aconseguir completar la Titan Desert el maig passat, el santcugatenc ha afegit als seus reptes assolits ser el primer en fer-ho a la Titan Tropic. El paratriatleta ha destacat en declaracions a Cugat.cat que el més important era poder finalitzar la competició i n'ha ressaltat la duresa, sobretot per la forta calor i la humitat.

Dani Nafría

L'objectiu s'ha aconseguit, acabar la prova. El traçat estava molt bé, no hi havia fang. La calor i la humitat no les he portat tant bé, però gràcies al avituallaments s'ha pogut fer.


Pel que fa a les diferències amb la prova pel desert, Nafría ha assegurat que el fet que les etapes hagin estat més curtes a la Titan Tropic l'ha permès viure una experiència més completa al campament.

Dani Nafría

He viscut la vida de campament, que a la Titan Desert no vaig poder viure perquè trigava molt més en arribar.


Amb aquesta prova Dani Nafría tanca la temporada i després de les festes nadalenques començarà a preparar la nova.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.