La 9a cursa d'orientació urbana, tot un èxit


  • Comparteix:

197 nens i nenes participen en la 9a edició de la cursa d'orientació urbana disputada diumenge i organitzada per l'OMET.La Plaça de l'Om ha servit com a punt de partida i arribada d'aquesta jornada.

Un cop finalitzada la 9a edició de la cursa d'orientació urbana, ha arribat l'hora de fer balanç. Un total de 197 participants, repartits per edat i sexe en 5 categories diferents, han pres part en la prova de diumenge, la quarta que es disputa de manera consecutiva pels carrers de la nostra ciutat. En total, 27 participants que competien en categoria individual, i 170 que ho feien per parelles. A les deu del matí s'ha donat el tret de sortida des de la Plaça de l'Om, punt on ha finalitzat la prova a la una del migdia.
Ricard Solà, coordinador de l'OMET, fa una valoració de la jornada.

Ricard Solà

La valoració és molt bona. La coincidència amb la trobada gegantera ens va preocupar, però finalment tot ha anat molt bé


Recordem que, tot i que en un principi estava previst que la sortida i arribada fos a la Plaça d'Octavià, la coincidència amb una trobada de gegants ha obligat a alterar els plans, prenent la Plaça de l'Om com a nucli central de la prova.

En aquesta 9a cursa d'orientació, la primera que ha patrocinat Running Vallès, hi havia en joc algunes de les places que donen dret a disputar la Final Nacional. En alevins, infantils i cadets, els tres primers classificats en les proves individuals accedien automàticament a aquesta competició, que tindrà lloc els dies 5 i 6 de maig a La Selva. En la categoria benjamí però, el funcionament és diferent doncs són només els dos primers classificats individualment els que accedeixen a aquesta Final Catalana.

Un cop establerts els participants d'aquest català, cal saber fins a quin punt els santcugatencs ténen opicons de triomf.
Escoltem Ricard Solà.

Ricard Solà

Cal recordar que competm amb l'actual campió de Catalunya. Són 3 places per categoria, excepte en els benjamins, que n'hi van 2. Esperem tenir força èxit


Esperem que segueixin els bons resultats per a la delegació local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.