La 14a edició de les Milles de Valldoreix formarà part de la Lliga Championchip d'atletisme


  • Comparteix:

Presentació de la 14a edició de les Milles de Valldoreix

Presentació de la 14a edició de les Milles de Valldoreix

La 14a edició de les Milles de Valldoreix, organitzada per l'EMD de Valldoreix, tindrà lloc el 25 de març, seran de format mixt i s'¡ntegren per primera vegada de la Lliga Championchip d'atletisme català per potenciar-ne la participació. La cursa tindrà el recorregut popular amb tres o cinc milles amb un preu de 10 euros per participació i les infantils seran gratuïtes. Les inscripcions s'han de formalitzar a Millesvalldoreix.com i es tancaran el 23 de març.

Les Milles de Valldoreix volen potenciar la participació i és per aquest motiu que han optat per donar cabuda a la categoria masculina juntament amb la femenina. La cursa també serà puntuable a la Lliga Championchip, que premia la regularitat dels atletes durant la temporada. La sortida i l'arribada seran al Complex Esportiu de Valldoreix a dos quarts de deu del matí amb la popular, a les onze la categoria infantil, les alevins quan passin cinc minuts d'un quart de dotze i les benjamins i prebenjamins a dos quarts de dotze.

L'organització ha limitat la participació a la cursa popular a 500 atletes i les infantils no tindran límit. El director de la cursa, Rafa Meléndez, destaca que els canvis que s'han fet són per augmentar la participació.

Rafa Meléndez

Entrem a formar part a la Lliga Championchip i augmentaran les inscripcions un 30% respecte l'anterior edició.


El vocal d'Esports de l'EMD de Valldoreix, Bernat Gisbert, ha avançat que la recaptació de les inscripcions es destinarà a alguna associació solidària i també es retrà homenatge a algun atleta, encara per confirmar.

Més de 300 atletes van participar a l'anterior edició amb el triomf d'Inna Lebedieva. El Complex Esportiu de Valldoreix és col·laborador de la cursa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.