Sant Cugat presenta candidatura perquè la Mitja Marató de 2018 sigui Campionat de Catalunya


  • Comparteix:

La Mitja Marató de Sant Cugat vol ser Campionat de Catalunya al 2018 / Font: Lliga Championchip

La Mitja Marató de Sant Cugat vol ser Campionat de Catalunya al 2018 / Font: Lliga Championchip

La comissió organitzadora de la Mitja Marató de Sant Cugat, integrada per l'Ajuntament, el Club Muntanyenc i el Natació Sant Cugat, ha presentat candidatura perquè la cursa sigui Campionat de Catalunya al 2018. La Federació Catalana d'atletisme decidirà al maig quina ciutat acollirà aquesta competició.

Un dels primers canvis que s'han fet per optar a aquesta competició és canviar el circuit. El nou recorregut, creat pel responsable de fons del Muntanyenc, Joan Carles Ginés, tindrà un traçat inicial de 16 quilòmetres molt ràpid i un tram final de sis que recorrerà els llocs més emblemàtics del centre de la ciutat.

El director de la Mitja Marató, Manel González, creu que la candidatura santcugatenca té moltes possibilitats d'acollir la competició.

Manel González

Crec que la candidatura per acollir el Català és molt ferma i tenim moltes possibilitats.


González ha avançat que demanaran a la Federació Espanyola ser campionat estatal també al 2018, tot i que la petició encara no l'han feta arribar perquè no s'ha obert el període d'inscripció. La Mitja Marató es disputarà a finals de setembre o a principis d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.