Nacho Cáceres i Elisa Melilli, campions de la 9a Cursa DiR-Mossos d'Esquadra


  • Comparteix:

Nacho Cáceres i Elisa Melilli s'han proclamat campions de la 9a Cursa DiR-Mossos d'Esquadra, disputada pels carrers de la ciutat aquest diumenge i que ha comptat amb 1.630 participants. Cáceres reedita el títol per tercer any consecutiu, mentre que Melilli s'estrena en la distància de 10 quilòmetres després de dos títols en la de 5 quilòmetres. Precisament a la distància curta d'enguany els guanyadors han estat Pablo Garcia Ramos en homes i Júlia Font en dones.

La Cursa DiR ha vist com s'ha trencat només una part de l'hegemonia que regnava en els últims anys. A la categoria masculina segueix el domini de l'olímpic Nacho Cáceres, que aquesta edició ha aturat el cronòmetre en 32 minuts i 46 segons. Marc Garcia ha estat segon, amb 33 minuts i 37 segons, i el podi l'ha completat Oscar Rodríguez, amb 34 minuts i 18 segons. Cáceres, de l'equip Cárnicas Serrano, ha assegurat que la cita està plenament consolidada.

Nacho Cáceres

El balanç és positiu, m'agrada venir a córrer aquí i estic agraït a l'organització per convidar-me. La cursa està molt estable, molt consolidada.


En canvi, a la prova femenina hi ha hagut relleu en la guanyadora: després de dues victòries seguides d'Enka Viñas, enguany el triomf se l'ha endut la santcugatenca Elisa Melilli, mentre que Viñas s'ha hagut de conformar amb la segona posició. La tercera ha estat per Carla Ràfols. Melilli, que ja sabia el que era guanyar l'edició de 5 quilòmetres, ha celebrat guanyar i més encara fer-ho a casa.

Elisa Melilli

Estic molt satisfeta, perquè fa quatre anys que no competeixo. Aquí he guanyat un parell de curses cinc quilòmetres, i guanyar a Sant Cugat, on visc, és fantàstic. Estic acostumada a entrenar a aquí.


Pel que fa la categoria curta, el podi en categoria masculina l'han format Pablo Garcia Ramos, que ha guanyat amb un temps de 15 minuts i 51 segons, seguit per Josep Díaz Carretero i Francesc Aguilà. Júlia Font ha estat la millor en l'edició femenina aturant el cronòmetre en 19 minuts i quatre segons, amb Andrea Carbonell a la segona posició i Eva Sans a la tercera.


4a edició de la Cursa DiR Kids Sant Cugat

Aquest dissabte també s'ha disputat la quarta edició de la Cursa DiR Kids, que ha comptat amb 250 participants en categories mini, prebenjamí, benjamí, aleví i infantil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.