La 2a Milla Solidària de Valldoreix recapta unes 200 joguines per a la campanya 'Cap Nen sense Joguina'


  • Comparteix:

Imatge d'Albert Parreño a l'arribada / Foto: Natascha Chekannikova

Imatge d'Albert Parreño a l'arribada / Foto: Natascha Chekannikova

La 2a Milla Solidària de Valldoreix ha recaptat més de 200 joguines en benefici de la campanya 'Cap Nen sense Joguina' de la Cadena SER. Albert Parreño i Anna Flaquer s'han proclamat vencedors d'una prova en què han participat 200 corredors.

Albert Parreño, atleta de l'equip Fasttriatlon, ha estat el més ràpid amb un temps de quatre minuts i quaranta-tres segons, mentre que Anna Flaquer, del mateix equip, ha estat la guanyadora en categoria femenina aturant el cronòmetre en cinc minuts i trenta-set segons. També s'ha disputat la Milla Inclusiva i les categories infantils.

Un cursa que ha reduït lleugerament la participació respecte la primera edició, però que ha augmentat el nivell dels corredors, com explica el seu director, Oriol Gràcia.

Oriol Gràcia

És considerable el nivell competitiu d'aquesta edició, que ha augmentat. El partit del Madrid-Barça ha fet que molta gent que s'havia inscrit al final no ha acabat venint.


Durant la disputa de la cursa s'ha habilitat una zona per a l'esbarjo dels familiars dels corredors, convertint-se en una matinal esportiva familiar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.