La Sant Silvestre registra un descens de les inscripcions de prop del 20% respecte l'any passat


  • Comparteix:

Imatge de la darrera edició / Font: JJ Vico

Imatge de la darrera edició / Font: JJ Vico

La cursa de Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat ha patit un important descens en el nombre de participants i enguany compta amb 1.850 incrits, 450 menys que l'any passat. Malgrat l'habitual impuls final amb més de 400 registres els últims tres dies, els organitzadors es mostren força descontents amb aquesta davallada, que es produeix de manera generalitzada en moltes curses similars. Encara hi ha l'opció d'apuntar-se per internet gràcies als 100 dorsals d'última hora que s'han reservat. La prova es disputarà el 31 desembre a la tarda pels carrers de la ciutat amb un recorregut de 10 quilòmetres de distància.

La dinovena edició de la Sant Silvestre es preveu com una de les menys multitudinàries, almenys pel que fa al nombre d'inscrits, i des de l'organització s'apunta que un dels principals motius és el 'gran nombre d'intrusos' que corren sense haver-se inscrit, un fet que l'organització ha detectat des de ja fa alguns anys.

L'organitzador de la prova, Domingo López, explica que esperava un augment de la participació però que per contra el descens és global.

Domingo López

Pensava que la participació seria massiva perquè la cursa és diumenge i la gent no treballa. Hi ha hagut una baixada a totes les curses, com la dels Nassos o la de Sabadell.


Entre els inscrits d'última hora i la cinquantena de corredors convidats, s'espera que la xifra final de participants acabi fregant les 2.000 persones. La sortida serà a dos quarts de sis de la tarda des de la Plaça de Victòria dels Àngels.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.