La fase local de 'Jugant a l'atletisme' es disputa aquest diumenge amb el Campionat de Catalunya a l'horitzó


  • Comparteix:

El pavelló de Valldoreix, l'escenari de la prova / Font: Ampaturocanmates.org

El pavelló de Valldoreix, l'escenari de la prova / Font: Ampaturocanmates.org

La primera fase de 'Jugant a l'atletisme', enfocada a l'esport escolar local, dóna el tret de sortida aquest diumenge al pavelló de Valldoreix de quatre a vuit de la tarda amb el Campionat de Catalunya a l'horitzó, que enguany s'organitza a Sant Cugat. L'11a edició de la competició escolar a la ciutat, organitzada per l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) en col·laboració amb el Club Muntanyenc Sant Cugat, aplegarà nens i nenes de les categories aleví i benjamí. El Campionat de Catalunya se celebrarà al pavelló de La Guinardera el 24 de març. Més tard, del 10 al 12 de maig, es disputarà el Campionat d'Espanya a Llorca.

Set equips masculins i nou equips femenins en categoria aleví i 10 equips equips mixtes en categoria benjamí de diferents escoles santcugatenques disputen aquest diumenge l'11a edició de 'Jugant a l'atletisme' a la ciutat. El responsable de la secció d'atletisme a l'OMET, Oswaldo Romero, explica que els quatre primers classificats disputaran un Campionat de Catalunya que enguany s'organitza a Sant Cugat.

Oswaldo Romero

Els quatre o cinc primers van a la final de Catalunya, que aquest any s'organitza a Sant Cugat. El mateix mecanisme per el campionat d'Espanya.


Els nens i nenes competiran en dues de les cinc proves que s'organitzen, una l'escolliran i l'altra serà per sorteig. 10x10 en velocitat, llançament de javelina, doble salt, llançament de pilota medicinal i salt lateral són les diferents modelitats de competició. Després competiran en relleus, amb tanques i llisos, i finalment duran a terme un Grand Prix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.