El 'Jugant a l'atletisme' s'erigeix de nou com el primer esglaó per a futurs atletes


  • Comparteix:

La fase local de l'11a edició de la competició 'Jugant a l'atletisme' s'ha erigit un any més com el primer esglaó en la trajectòria de futurs atletes. Una cita amb la mirada posada en el Campionat de Catalunya, que enguany se celebra a Sant Cugat. El pavelló municipal de Valldoreix ha estat escenari de la jornada on hi han participat més de 130 alumnes de nou escoles santcugatenques, que han competit per classificar-se per una plaça a la següent fase de la competició el 24 de març a la Guinardera.

L'edició ha estat organitzada per l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) en col·laboració amb el Club Muntanyenc Sant Cugat. El responsable de la secció d'atletisme a l'OMET, Oswaldo Romero, ha destacat aquesta jornada com 'una etapa d'iniciació per a futurs atletes'.

Oswaldo Romero

Aquesta prova és una prova d'iniciació de molts atletes. És una prova d'inici a l'atletisme on els nens participarant en proves amb una base de les proves futures a les que participaran.


En total s'han organitzat cinc proves: 10x10 en velocitat, llançament de javelina, doble salt, llançament de pilota medicinal i salt lateral. Cada participant ha pogut escollir una prova en què participar i l'altra els hi ha tocat per sorteig. Després d'aquestes proves també s'ha fet una prova de relleus amb tanques i llisos, i la jornada ha conclòs amb un Grand Prix, un circuit de proves de caràcter més lúdic. Els alumnes han gaudit i passat nervis a parts iguals.

Participants

Estic molt nerviosa perquè és la primera vegada que participo en aquesta prova. / Jo també estic molt nerviosa i faig salt lateral. / Jo m'ho he passat molt bé però m'he cansat una mica.


Els equips que participin al Campionat de Catalunya de Sant Cugat tindran l'opció de classificar-se al Campionat d'Espanya, que tindrà lloc a Llorca del 10 al 12 de maig.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.