El Joan Maragall guanya el Campionat de Catalunya 'Jugant a l'Atletisme' masculí i femení


  • Comparteix:

L'escola Joan Maragall, en categoria masculina i femenina aleví, ha guanyat el Campionat de Catalunya de 'Jugant a l'Atletisme' en una competició disputada aquest dissabte al pavelló de la Guinardera. L'escola santcugatenca, juntament amb el Montserrat de Barcelona masculí i el Sant Esteve femení de Castellar, s'han classificat per al Campionat d'Espanya que es disputa a Llorca al maig.

El pavelló de la Guinardera s'ha convertit en una autèntica pista d'atletisme amb una setantena de nens i nenes i diferents proves que havien de completar les cinc escoles participants. Els relleus amb obstacles han estat els grans protagonistes de la matinal juntament amb el Gran Prix, una prova per relleus que integra salts, habilitat, coordinació i velocitat.

Després de la competició, s'ha fet l'entrega de premis en un podi femení amb el triomf de l'escola Joan Maragall com a primer i segon classificat i el Sant Esteve, tercer. En el podi masculí, el Joan Maragall ha ocupat la primera i la tercera posició, i el Montserrat ha acabat segon.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.