La Cursa Contra el Càncer de Sant Cugat necessita voluntaris per al 2 de juny


  • Comparteix:

La cursa contra el càncer arriba el 2 de juny a Sant Cugat

La cursa contra el càncer arriba el 2 de juny a Sant Cugat

La junta local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) i l'empresa de gestió esportiva Teampartners organitzen la 1a edició de la cursa contra el càncer de Sant Cugat que es disputarà el 2 de juny. Els organitzadors necessiten una seixantena de voluntaris per controlar la cursa i col·laborar amb les activitats paral·leles que es faran el mateix dia. Els interessats en fer de voluntaris han de trucar al 935907880 o apuntar-se presencialment a Teampartners, plaça Pep Ventura, local 5.

Mira-sol acollirà aquesta cursa on els participants podran escollir entre el recorregut de cinc o 10 quilòmetres. L'integrant de l'AECC de la junta local de Sant Cugat, Esther Alòs, demana ajuda perquè s'apuntin voluntaris per aquesta cursa solidària.

Esther Alòs

Necessitem voluntaris perquè la cursa sigui un èxit.


Les inscripcions per a la cursa s'obriran properament i cada participant rebrà una bossa del corredor amb diferents regals i gaudirà d'una butifarrada. Després de la cursa hi haurà una actuació musical per amenitzar l'ambient. Aquesta activitat forma part del calendari d'actes de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport.











  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.