L'excampió mundial de duatló i estatal de marató Roger Roca participarà a la Mitja de Sant Cugat


  • Comparteix:

Roger Roca participarà a la Mitja Marató / Font: Rogerroca.com

Roger Roca participarà a la Mitja Marató / Font: Rogerroca.com

L'excampió mundial de duatló i estatal de marató Roger Roca serà un dels noms destacats de la Mitja Marató de Sant Cugat-Campionat de Catalunya, que es disputarà a la ciutat el diumenge 29 d'abril. Roca es va endur el Campionat d'Espanya de Marató el 2005 a Vitòria i el 2011 va alçar-se amb el Campionat Mundial de Duatló a Gijón. A més, es tracta d'un vell conegut per a la cursa santcugatenca: el 2008 va guanyar la Mitja de Sant Cugat, l'any en què també va ser Campionat de Catalunya.

La Mitja Marató tindrà en la participació de Roca la d'un atleta amb un currículum de luxe: campionats catalans en marató, 5.000 metres, 3.000 metres en pista coberta, 10 quilòmetres i fins a sis vegades de mitja marató avalen el nivell de l'atleta d'Igualada. Més enllà d'atletisme, la trajectòria de Roca ha estat encara més destacada en el duatló, amb un campionat mundial i un títol iberoamericà, tots dos el 2011.

Es tracta alhora d'un atleta amb una relació estreta amb les proves que es disputen a la ciutat: ostenta dos triomfs a la Cursa DiR-Mossos d'Esquadra, el 2013 i el 2014. Enguany, disputarà una competició que es troba emmarcada dins els actes de 'Sant Cugat, Ciutat Europea de l'Esport'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.