El 3r Gran Premi de Marxa Atlètica Ciutat de Sant Cugat aplegarà uns 100 participants aquest dissabte


  • Comparteix:

Imatge del Gran Premi de l'any passat / Font: Federació Catalana Atletisme - Jordi Casas

Imatge del Gran Premi de l'any passat / Font: Federació Catalana Atletisme - Jordi Casas

El 3r Gran Premi de Marxa Atlètica aplegarà aquest dissabte des de les deu del matí un centenar de participants a la ZEM de la Guinardera. El Club Muntanyenc, l'organitzador, vol seguir fomentant aquesta disciplina amb una cita que comptarà amb clubs d'arreu del territori català i on hi haurà participants des d'edat de promoció fins a absolut. L'organització ja ha anunciat que la competició intentarà sobreposar-se al mal temps en cas de pluja i es mantindrà amb el programa previst.

Els més matiners seran el sub 10 masculí, que al voltant de les deu del matí competiran als 1.000 metres. Serà la mateixa distància que el sub 10 femení, mentre que els sub 12 masculí i femení ho faran als 2.000 metres, els sub 14 i sub 16 i el veterà femení als 3.000 metres, i les categories restants, amb sub 18, sub 20, absoluts i veterà masculí, ho faran als 5.000 metres.

El director esportiu del Club Muntanyenc Sant Cugat, Manel González, recorda que l'objectiu d'organitzar aquesta cita és promocionar la marxa i que, per fer-ho enguany, hi haurà representació de les entitats que desenvolupen la modalitat a Catalunya.

Manel González

La idea era promocionar la marxa en totes les categories. Tots els nuclis catalans vindran a competir, menys l'estricte elit.


El fet que sigui una competició d'àmbit català fa que la modificació de la data sigui complicada, de manera que el Gran Premi es durà a terme tot i la pluja. A dos quarts de dues de la tarda hi haurà la cloenda amb l'entrega de trofeus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.