González : 'Cal reaccionar, tenim 400 inscrits a la Mitja Marató, un 25% menys del que estava previst'


  • Comparteix:

A l'esquerra, l'organitzador de la Mitja Marató, Manel González

A l'esquerra, l'organitzador de la Mitja Marató, Manel González

El director de la Mitja Marató de Sant Cugat-Campionat de Catalunya, Manel González, qualifica les inscripcions 'd'estancades' per a la cursa que es disputarà el 29 d'abril a la nostra ciutat. González xifra en 400 els inscrits fins al moment, un 25% menys del que tenien previst. La cursa tindrà un recorregut de gairebé 22 quilòmetres i forma part 12è Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona (GPDB).

Manel González afirma estar preocupat pel baix ritme d'inscripcions.

Manel González

La tendència d'inscripcions és negativa. Estem relativament preocupats.


La Mitja Marató està organitzada per l'Ajuntament, el Club Tennis Natació Sant Cugat i el Club Muntanyenc Sant Cugat. El circuit és totalment nou, molt més planer i ràpid per als atletes. El responsable de mig fons i fons del Club Muntanyenc Sant Cugat, Joan Carles Ginés, ha estat l'encarregat de dissenyar el traçat. La primera volta serà de 16 quilòmetres i després s'hauran de completar sis més pel centre de la ciutat.

La sortida serà a l'avinguda Pla del Vinyet i l'arribada a la Rambla del Celler. Les inscripcions es podran formalitzar a Mitjamarato.santcugatentitats.net.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.