El baix ritme d'inscripcions i el nou recorregut marquen els dies previs de la Mitja Marató


  • Comparteix:

El baix ritme d'inscripcions i el canvi de recorregut, enguany més planer, estan marcant la prèvia de la 34a edició de la Mitja Marató de Sant Cugat, que serà Campionat de Catalunya de la disciplina i que es correrà pels carrers de la ciutat aquest diumenge. Durant la presentació de la cita, duta a terme aquest dimecres a l'ajuntament, s'ha tornat a posar l'èmfasi en la data com el motiu d'aquesta davallada, tenint en compte que es disputa el diumenge del pont de l'1 de maig.

No obstant a aquest fet, des de l'organització i la Federació Catalana d'Atletisme hi ha el convenciment que la cursa estarà a l'alçada d'un campionat català i es confia en una millor recepció per part dels corredors gràcies al canvi de traçat. N'ha parlat el director esportiu i director de la cursa, Manel González, que ha reconegut que duen anys intentant trobar una fórmula que deixi satisfets els participants.

Manel Gonzalez

Tenint en compte que és el Campionat de Catalunya i tenint en compte que no trobàvem el circuit, aquest any hem aconseguit un circuit molt amable per als corredors.


El president de la Federació Catalana, Joan Villuendas, ha recordat que la baixa participació és generalitzada a les diferents curses del circuit català, i ha assegurat que és un cas que s'està analitzant des de l'ens federatiu. A més, ha felicitat l'organització de la Mitja Marató de Sant Cugat per fer-lo més assequible.

Joan Villuendas

Volem felicitar el canvi de circuit. Tenia fama de complicat, de dur, i si la gent prova el d'enguany serà interessant per següents edicions.


A la presentació hi ha assistit el regidor d'Esports, Eloi Rovira, el president del Club Muntnayenc, Silvano Bendinelli, i el president del Club Tennis Natació, Toni Lloret, representants dels tres organitzadors de la Mitja, així com Maite Fandos, diputada delegada d'Esports de la Diputació de Barcelona. De fet, la cursa forma par del 12è Challenge de Mitges Maratons de la Diputació.

La prova absoluta donarà el tret de sortida més tard de l'hora habitual, a les deu del matí des de l'Avinguda Pla de Vinyet, i també servirà per definir el Campionat de Catalunya Màster. Alhora, es disputarà la cursa popular, enguany sota el nom d''El Terç', de set quilòmetres. Les inscripcions restaran obertes fins aquest dijous a mitjanit, en una cita que forma part del programa d'activitats 'Sant Cugat, Ciutat Europea de l'Esport'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.