Més de 800 atletes s'han inscrit a la Mitja Marató de Sant Cugat d'aquest diumenge


  • Comparteix:

Enguany se celebra la 34a edició de la Mitja Marató de Sant Cugat

Enguany se celebra la 34a edició de la Mitja Marató de Sant Cugat

La 34 edició de la Mitja Marató de Sant Cugat, que enguany és Campionat de Catalunya, registra més de 800 inscrits, lluny dels 1.400 de la darrera edició. L'organització fa una crida a la participació i recorda que fins aquest dissabte els atletes tenen temps d'apuntar-se a la prova, unes inscripcions que es poden formalitzar al pav 3 d'onze del matí a vuit del vespre. La sortida serà aquest diumenge des de l'avinguda del Pla del Vinyet a les 10 del matí i l'arribada a la Rambla del Celler.

La circulació de Sant Cugat es veurà afectada per la disputa de la cursa -Campionat de Catalunya que arrencarà a les deu del matí des de l'avinguda Pla de Vinyet, davant el Teatre-Auditori, i els carrers per on transcorrerà s'aniran tallant i reobrint en funció del pas dels atletes.

L'estacionament estarà prohibit a la zona de sortida des de les vuit del vespre de dissabte fins la una de la tarda de diumenge. Les línies urbanes L1, L2, L3 i L8 i les línies interurbanes A4, B7 i B8 es veuran afectades des de les vuit del matí fins la una de la tarda de diumenge. Pel que fa els dorsals, xips i samarretes dels participants, es podran recollir al pav 3 aquest dissabte entre les deu del matí i les vuit del vespre i diumenge de vuit del matí a nou, un horari pensat per aquells que vinguin fora de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.