La Mitja Marató de Sant Cugat desafia aquest diumenge la pluja amb prop de 900 inscrits


  • Comparteix:

La sortida és a les deu del matí a l'avinguda Pla del Vinyet / Font: Localpres

La sortida és a les deu del matí a l'avinguda Pla del Vinyet / Font: Localpres

La 34 edició de la Mitja Marató de Sant Cugat - Campionat de Catalunya es disputa aquest diumenge amb prop de 900 inscrits, lluny de les expectatives de l'organització, que manté tot l'operatiu previst malgrat l'amenaça de pluja. La sortida serà a les deu del matí a l'avinguda del Pla del Vinyet i l'arribada a la Rambla del Celler, en un nou recorregut més pla i més ràpid que s'estrena enguany. El nom més destacat de la prova serà Roger Roca, excampió mundial de duatló i estatal de marató.

El director de la cursa, Manel González, xifra en un 70% les probabilitats de pluja i admet que això pot reduir el nombre final de participants. Tot i això, es mostra convençut de la disputa de la cursa malgrat les condicions climatològiques.

Manel González

Hi ha un 70% de possibilitats de pluja, a veure si tenim sort i no és una barbaritat. Encara que plugui ja no hi ha camí enrere, tot i que vetllarem per la seguretat dels corredors.


Una altra de les novetats d'aquesta edició és la cursa popular, que passa a ser de set quilòmetres sota el nom de 'El Terç'. La circulació a la ciutat es veurà afectada i els carrers per on transcorre la prova s'aniran tallant i reobrint en funció del pas dels atletes. L'estacionament estarà prohibit en molts punts fins la una del migdia. Les línies urbanes d'autobús L1, L2, L3 i L8 i les interurbanes A4, B7 i B8 també patiran modificacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.