Ja hi ha data per al 20è Cros Ciutat de Sant Cugat

Una cita multitudinària al parc de la Pollancreda


Temes relacionats

Prop de 4.000 atletes han disputat la 19a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat (12/nov/17)


  • Comparteix:

La 20a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat tindrà lloc l'11 de novembre a l'emplaçament habitual, el parc de la Pollancreda. Ho ha avançat el tinent d'alcalde d'Esports i Joventut, Eloi Rovira, en una entrevista a Cugat.cat, on ha subratllat el caràcter 'especial' de la cita d'enguany, ja que suma dues dècades de vida i coincideix amb la designació de Sant Cugat com a Ciutat Europea de l'Esport. La cursa de l'any passat va aplegar prop de 4.000 atletes, xifra que situa el cros com una de les activitats més multitudinàries del municipi.

Rovira ha avançat aquesta informació als micròfons de Cugat.cat.

Eloi Rovira

Serà una edició especial. Els esportistes i el públic sempre responen amb una participació massiva. Enguany celebrem 20 anys i que som Ciutat Europea de l'Esport.


El Cros Ciutat de Sant Cugat és una prova on hi participen infants en categories aleví, benjamí i prebenjamí. A l'edició de 2017 es va estrenar un sistema de sortides llençades per evitar aglomeracions a les sortides.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.