Un Club Muntanyenc Sant Cugat ambiciós presenta els seus 537 esportistes a la Guinardera


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc Sant Cugat ha presentat aquest dissabte a la tarda a la Guinardera totes les seves categories de les tres disciplines que engloba: atletisme, gimnàstica rítmica i trail. Centenars d'esportistes han desfilat davant l'afició en una nova temporada on defensaran els colors groc i negre del club

Des dels més petits als més grans han gaudit aquesta tarda davant unes graderies de la ZEM de la Guinardera que han presentat molt bona assistència. Els diferents equips del club santcugatenc han desfilat pel centre del camp, on s'han fet fotografies per acabar fent-se una de conjunta amb totes les seccions que integren l'entitat.

A l'acte també s'han repartit els premis i reconeixements de la temporada passada i uns diplomes als rècords batuts, ja fos a nivell català, espanyol o europeu. Menció especial als sancu paralímpics, premiats pel seu exemple de superació, integració i esforç mitjançant la pràctica d'aquests esports.

L'acte ha comptat amb la presència del regidor d'Esports, Eloi Rovira, que ha dedicat unes paraules al club i ha col·laborat en l'entrega de premis, on cal destacar a Clara Fernández, que ha estat escollida millor esportista de l'any.

L'acte ha conclòs amb una exhibició de gimnasia rítmica a càrrec dels més menuts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.