Tot a punt per a un Cros Ciutat de Sant Cugat històric


  • Comparteix:

El Cros Ciutat de Sant Cugat arriba a la 20a edició i ho fa en el millor moment, coincidint que el municipi és Ciutat Europea de l'Esport. Una distinció que estarà present en aquesta edició de la competició, que espera aplegar com anys anteriors més de 4.000 participants. Per a l'ocasió, la cita, que tindrà lloc l'11 de novembre al parc de la Pollancreda, repeteix les novetats de l'any anterior com la sortida llançada i el sistema de xips, enguany però, incorporats als dorsals. La recaptació de les inscripcions, que són gratuïtes però tenen un donatiu de tres euros per a la categoria popular, anirà destinada a Amics de la Gent Gran.

Fins a 18 curses per categories engloba el Cros. Per això els canvis logístics marcaran bona part de les novetats. Així, la competició repeteix la sortida llançada i, a més, incorpora una entrega de trofeus i medalles esglaonada que es desenvoluparà de manera paral·lela a les curses.

10.30h - Entrega per a les categories popular fins a infantil
12h - Aleví
13.15h Benjamins
14.30h - Prebenjamí

Uns 120 voluntaris donaran forma a aquesta nova edició que pretén ser històrica. Exemple d'això és que els usuaris del servei d'aparcament de bicicletes rebran un obsequi de Ciutat Europea de l'Esport. I és que el Cros ha tingut un paper important en la selecció de Sant Cugat com a Ciutat Europea de l'Esport, com ha explicat el tinent d'alcalde d'Esports, Eloi Rovira, ja que és una activitat que mou més de 4.000 participants. A més, els resultats de les categories inferiors serveixen per classificar-se per al campionat de Catalunya.

Inscripcions, informació i resultats
El termini de les inscripcions tanca el 6 de novembre al migdia. Per apuntar-se, es pot fer online al web de l'OMET o a través de la butlleta que es pot entregar als centres escolars que hi participen i a l'OMET. A la mateixa web de l'OMET està disponible la guia amb tota la informació de l'esdeveniment i es publicaran els resultats provisionals només acabar les curses.

20 anys de Cros Ciutat de Sant Cugat
Durant dues dècades, la cita esportiva ha anat guanyant participants, en bona mesura gràcies a la implicació d'escoles del municipi i de clubs esportius. En 20 anys, 50.770 atletes han particitat de la iniciativa, que és ja una de les més multitudinàries de Sant Cugat.

Per aquesta 20a edició, la cita repeteix el patrocini de l'Hospital Universitari General de Catalunya, que des de fa més d'una dècada col·labora amb la competició, 'una de les més arrelades del municipi' com ha destacat el doctor Marc Cots. La vessant solidaria ajudarà Amics de la Gent Gran, que esperen que la seva presència serveixi sobretor per visibilitzar l'entitat.






Eloi Rovira

Quan vam presentar la candidatura no es podien creure que tenim una activitat amb 20 anys, amb més de 4.000 participants i la implicació de molta gent.

Marc Cots

Estem molt contents de participar un any més en una de les competicions més populars i més arrelades.

Txell Teixidor

Això ens ajudarà molt a la visibilització i a captar voluntaris al municipi



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.