Com preparen les escoles el Cros Ciutat de Sant Cugat d'aquest diumenge?


  • Comparteix:

La 20a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat, que es disputa aquest diumenge al parc de la Pollancreda, ja escalfa motors amb la preparació prèvia que fan els diferents centres educatius de la nostra ciutat. Una edició que està d'aniversari i que compleix 20 anys amb la consolidació per segon any de les sortides llançades amb un gruix de cinc atletes i l'arribada del xip per controlar els registres. Cugat.cat ha preparat un reportatge amb l'escola Catalunya i el Joan Maragall com a principals protagonistes en els dies previs a la cursa.

Joan Maragall

Una de les escoles històriques en aquest cros és el Joan Maragall que participa des de la primera edició. Un referent didàctic de l'atletisme és Oswaldo Romero qui lidera l'escola al cros. Des de l'inici del curs escolar, el Joan Maragall introdueix les capacitats bàsiques fisiques de resistència i velocitat per preparar els escolars per al Cros.

Els nens utilitzen el pati que està marcat amb diferents circuits i allà recorren un quilòmetre que és la distància que han de completar a la categoria benjamí. Els alumnes de tercer de primària gaudeixen del traçat, semblant al del cros. 123 alumnes del Joan Maragall van participar a la darrera edició sent una de les escoles més nombroses de sant cugat.

L'escola Catalunya

El Catalunya utilitza el camp de futbol de Mira-sol per preparar la participació al cros. Els relleus i la velocitat són els grans protagonistes aquesta setmana a les classes de preparació física. L'objectiu no és competir sinó gaudir. L'escola va participar amb 56 alumnes a la darrera edició del Cros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.