Dídac Salas afronta la nova temporada plenament recuperat dels seus problemes físics


  • Comparteix:

Salas vol iniciar el 2019 amb bon peu

Salas vol iniciar el 2019 amb bon peu

L'atleta santcugatenc Dídac Salas enceta la vuitena temporada al FC Barcelona amb la mirada posada al Campionat d'Europa de pista coberta a Glasgow a principis de març. El perxista, de 25 anys, ja està plenament recuperat de la seva lesió de pubàlgia que el va tenir ranquejant altres temporades i encara el curs amb il·lusió i ganes de poder competir sense problemes.

El santcugatenc comença la temporada en plenitud física i després d'un primer test realitzat abans del Nadal amb un salt a Sabadell de 5,40 metres, una bona marca tenint en compte què és principi de temporada. Salas té la mirada posada a l'Europeu de Glasgow, però abans disputarà el Campionat d'Espanya i de Catalunya, i la Copa del Rei.

A diferència de l'any passat, Dídac Salas ha pogut entrenar sense molèsties físiques i creu que això li permetrà realitzar una bona temporada, tant en pista coberta com a l'aire lliure. La competició a l'aire lliure comença en el mes de maig amb la Lliga Espanyola, on competeix en el FC Barcelona, i acaba en el mes d'octubre.





Dídac Salas

Aquesta temporada estic content perquè començo sense cap lesió i m'ha permès entrenar bé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.