Porta oberta perquè la Sant Silvestre segueixi a Sant Cugat

Ajuntament i organització, disposats a trobar-se perquè la cursa segueixi a la ciutat


Temes relacionats

Jaume Leiva i Zoya Naumov guanyen la darrera Sant Silvestre que acull Sant Cugat (31/des/18)


  • Comparteix:

Domingo López i Eloi Rovira, aquest divendres a l'Ajuntament / Foto: Cugat.cat

Domingo López i Eloi Rovira, aquest divendres a l'Ajuntament / Foto: Cugat.cat

El tinent d'alcalde d'Esports, Eloi Rovira, deixa la porta oberta perquè la Sant Silvestre Sant Cugat segueixi celebrant-se. Ho ha dit públicament aquest divendres en un acte d'entrega de premis als millors corredors de la cursa. 'Si hi ha una possibilitat, per petita que sigui, seurem per parlar-la i continuar fent-la', ha explicat Rovira. Una predisposició que ha posat en valor el director de la cursa, Domingo López, que deixa la pilota a la teulada de l'Ajuntament perquè sigui l'administració local la que proposi una trobada perquè la 20a no sigui l'última edició d'aquesta prova a Sant Cugat.

Domingo ha recordat que, des de fa anys, organitzar la cursa suposa una pèrdua de diners per a l'organització. 'No volem guanyar diners, però això no vol dir que en puguem perdre', ha argumentat. La davallada en la participació és un dels factors que fan que la prova sigui cada vegada menys viable econòmicament.

Rovira ha lamentat aquestes dificultats, però ha assenyalat que l'Ajuntament ja fa una aportació econòmica per mantenir la Sant Silvestre.

Jaume Leiva i Zoya Naumov van ser els guanyadors de la 20a edició de la Sant Silvestre Sant Cugat. La cursa va aplegar 1.800 atletes que van disputar aquesta prova emblemàtica de 10 quilòmetres que recorre els carrers de la ciutat cada 31 de desembre.




Eloi Rovira

Aquest any l'Ajuntament ha fet un esforç amb l'aportació econòmica. Si hi ha alguna opció, seurem per continuar fent-la.

Domingo López

Seurem on calgui amb l'Eloi Rovira. No podem ni pensar no ser a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.