La Mitja Marató de Sant Cugat, que és Campionat d'Espanya, vol arribar als 1.800 inscrits


  • Comparteix:

La 35a edició de la Mitja Marató de Sant Cugat, que és Campionat d'Espanya, es disputa aquest diumenge i des de l'organització es preveu arribar als 1.800 inscrits. Els participants podran triar entre els 21 quilòmetres o la cursa del terç que equival a set quilòmetres. Les inscripcions es tanquen aquest dijous i s'han de formalitzar a Mitjamarato.santcugatentitats.net.

La cursa sortirà puntualment a les deu del matí des de l'avinguda pla del Vinyet i recorrerà el centre de Sant Cugat per integrar la Mitja al poble i afavorir el caliu general del traçat. La Mitja Marató està inclosa a la Xarxa de Mitges Maratons de la Diputació de Barcelona i a la Lliga Championchip. El director de la Mitja Marató, Manel González, ressalta que la cursa del terç potenciarà la participació local. González reconeix que el format de la cursa és molt atractiu per als atletes. El Club Muntanyenc organitza la cursa amb el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat. L'acte de presentació s'ha fet aquest dilluns amb la presència del regidor d'Esports, Eloi Rovira, i el president de la Federació Catalana d'Atletisme, Joan Villuendas.

Mapa del recorregut de la 35a Mitja Marató

Mapa del recorregut
Mapa del recorregut / Foto: Ajuntament
Mapa del recorregut / Foto: Ajuntament


Principals afectacions del pas de la Volta

Aquestes són les principals afectacions que tindrà Sant Cugat.









Manel González

Recuperem una cursa que és molt atractiva per als atletes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.