Didac Salas es mostra optimista per anar als Jocs Olímpics de Tòquio 2020


  • Comparteix:

Didac Salas competint amb el FC Barcelona / Font: RFEA

Didac Salas competint amb el FC Barcelona / Font: RFEA

El saltador de perxa Didac Salas es mostra esperançat per anar als Jocs Olímpics de Tòquio 2020. Salas ha explicat que hi ha dos camins per disputar la cita olímpica, fer la mínima o tenir una bona puntuació en els diferents campionats per aspirar a aconseguir la plaça. El santcugatenc es marca com a primer objectiu disputar el Campionat del Món.

Optimisme i amb moltes ganes d'aconseguir els objectius. Així és com Didac Salas afronta la nova temporada a l'aire lliure que s'inicia aquest mes i finalitza a l'octubre. Salas ha d'aconseguir la mínima per anar al Mundial i tindrà diferents oportunitats als meetings d'Alemanya i al Campionat de Catalunya i d'Espanya. El santcugatenc ostenta una marca de 5,61 metres, però ha d'arribar als 5,71 si vol disputar la cita mundialista. El perxista es mostra optimista de cara a la nova temporada i també és conscient de la dificultat d'anar als Jocs Olímpics, però lluitarà per aconseguir l'accés.


Didac Salas

Em trobo molt bé i el nou sistema de puntuació dels Jocs Olímpics m'afavoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.