Jaël Bestué i Cora Salas triomfen al Campionat d'Espanya absolut d'atletisme

Bestué es fa amb l'or als 200 metres llisos i queda campiona a la prova de 4x100 i Salas queda subcampiona de salt de longitud


  • Comparteix:

Les atletes santcugatenques Jaël Betsué i Cora Salas / Foto: Cedida

Les atletes santcugatenques Jaël Betsué i Cora Salas / Foto: Cedida

Les atletes santcugatenques Jaël Bestué i Cora Salas han estat unes de les protagonistes del 99è Campionat d'Espanya absolut d'atletisme que s'ha celebrat a l'estadi olímpic Camilo Cano el cap de setmana passat. Bestué va quedar campiona a la prova de 200 metres llisos amb una marca de 23,55 segons, així com campiona amb el seu equip, el FC Barcelona, a la prova de 4x100 amb una marca de 44,67 segons. Per la seva banda, Cora Salas ha quedat subcampiona a la prova de salt de longitud, amb una marca de 6,09 metres només superada per la guanyadora, Fatima Diame.

En declaracions a Cugat Mèdia, Jaël Bestué ha explicat que està molt satisfeta dels resultats obtinguts a l'estatal i que ara posa la mirada en les següents competicions. Tot i finalment no haver-se pogut classificar pel Mundial a Doha, l'atleta santcugatenca participarà en una trobada en la modalitat de relleus 4x100 que enfrontarà les millors atletes dels Estats Units i Europa, que estarà representada per l'equip de relleus de la selecció espanyola.

De cara a la propera temporada, Bestué participarà als campionats de pista coberta, ja que dona punts pels Jocs Olímpics de Tòquio 2020, i als d'aire lliure.




Jaël Bestué





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.