Més de 200 participants i 22 equips reben el reconeixement per la seva actuació al 21è Cros Ciutat de Sant Cugat

Al voltant de 4.000 corredors i corredores han participat a l'edició d'enguany


  • Comparteix:

L'entrega ha tingut lloc a la plaça de Barcelona / Foto: Cugat Mèdia

L'entrega ha tingut lloc a la plaça de Barcelona / Foto: Cugat Mèdia

El Cros Ciutat de Sant Cugat ha premiat aquest divendres a més de 200 corredors i corredores i 22 equips pels seus resultats a la 21a edició de la cursa. Un esdeveniment en el qual van participar 3.998 esportistes de 5.001 inscrits i que va assolir la cinquena millor participació dels últims 10 anys. Enguany, la campanya solidària del Cros ha recaptat 1.547 euros amb les inscripcions de la cursa popular, la venda de dessuadores i les aportacions voluntàries que es destinaran a l'associació santcugatenca Gilgal Solidari.

Dels 3.998 participants de la 21aa edició del Cros Ciutat de Sant Cugat, un total de 206 han estat reconeguts aquest divendres a la plaça de Barcelona amb l'entrega de premis. Els tres primers classificats, tant masculí com femení, de la cursa popular i els vuit primers de les categories compreses entre la prebenjamí i la júnior han pujat a dalt l'escenari per obtenir la seva distinció.

Un d'aquests premis ha estat per Majid Ali Mohammad, que ha rebut el premi especial a la perseverança i a la integració. Majid, de 15 anys i amb un retard cognitiu, participa fent feines de voluntariat a l'escola Gerbert d'Orlhac, així com d'ajudant de monitor durant els casals. En declaracions a Cugat Mèdia, el guardonat ha expressat la seva alegria pel reconeixement i per la tasca que desenvolupa a l'escola.

Els organitzadors de la cursa també han fet públics els resultats de la campanya per reduir la petjada ecològica del Cros. En total es va desestimar el repartiment de 5.000 llaunes i es van substituir per 840 ampolles de litre i mig en 4.000 gots compostables. També es va desestimar el repartiment de 5.000 ampolles d'aigua de plàstic que es van substituir per les fonts d'aigua instal·lades per SOREA. Només es van utilitzar 150 ampolles petites per aquells voluntaris que no es podien desplaçar a les fonts.




Majid Ali

Em sento bé, estic molt content. Estic content de poder ajudar a una escola d'on he sigut exalumne.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.