L'Ajuntament i el Muntanyenc preparen la Cursa del Gall del 31 de desembre marcada per la Covid-19

Sortides en grups de 200 atletes i distància de seguretat a l'arribada, les mesures proposades per poder tirar endavant la cursa


Temes relacionats

Pepe Díaz i Aroa Berenguel guanyen la 1a Cursa del Gall a Sant Cugat (31/des/19)


  • Comparteix:

Guanyadors de la 1a edició de la Cursa del Gall / Font: Cugat Mèdia

Guanyadors de la 1a edició de la Cursa del Gall / Font: Cugat Mèdia

La 2a edició de la Cursa del Gall, prevista per al 31 de desembre, i organitzada per l'Ajuntament i el Club Muntanyenc Sant Cugat, aplicarà una sèrie de canvis per garantir les mesures sanitàries, en el cas que es pugui disputar la competició. Sortides en grup de 150 o 200 atletes per torns des de les cinc fins les sis de la tarda per evitar aglomeracions a l'arribada i eliminar el servei de dutxa i vestidors, són algunes de les mesures. El director de la cursa, Manel González, es reunirà la setmana que ve amb l'Ajuntament per acabar de concretar-les i veure la viabilitat del projecte.

Les últimes restriccions han obligat a modificar aquest esdeveniment que tanca l'any esportiu a la nostra ciutat. L'exemple a seguir és la cursa de la Mercè celebada fa un mes, un patró similar a altres curses que s'ha pogut disputar a Europa malgrat la pandèmia. El projecte compleix les mesures sanitàries de la Generalitat, segons els organitzadors, i també s'enfocarà des de l'experiència de la darrera edició.

Manel González ha explicat que les inscripcions s'obririen a mitjans de novembre, o principi de desembre, en funció de la situació sanitària vigent. "Garantir la distància a la sortida, a l'arribada, en els avituallaments i l'entrega ràpida dels guardons, són algunes de les accions", explica González.

El director de la cursa també ha ressaltat que és "un esdeveniment lúdic i no competitiu perquè la gent gaudeixi de l'esport".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.