El Club Muntanyenc Sant Cugat guanya dues medalles als campionats d'Espanya d'atletisme sub-16

Elda Romeva en triple salt i Aleix Fuchs en salt de llargada han aconseguit un or i una plata respectivament

Elda Romeva ha aconseguit l'or en triple salt al Mundial d'Atletisme sub-16 / Foto: RFEA

Dos atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat han aconseguit medalla al Campionat d'Espanya sub-16 d'atletisme disputat a Madrid. Elda Romeva amb una marca espectacular de 12,02 metres s'ha endut la medalla d'or en triple salt, tot just després que Aleix Fuchs quedés segon en salt de llargada i aconseguís, per tant, la plata. La competició, que ha tingut lloc aquest cap de setmana, ha premiat dos atletes que no és la primera vegada que obtenen medalla.

En les proves del cap de setmana del 24 i 25 d'octubre, Fuchs també va ser segon en el salt de longitud, mentre que Romeva va aconseguir medalla en la prova dels 300 metres, en la qual en aquest cap de setmana ha quedat a les portes de la medalla sent quarta.