La secció de veterans del Muntanyenc desafia l'atletisme a base de quilòmetres

Una quinzena d'atletes, entre ells pares i mares de la secció, fan entrenaments per Collserola per mantenir-se en forma


  • Comparteix:

Una quinzena de pares i mares de la secció d'atletisme del Muntanyenc treballen setmanalment per acumular quilòmetres que els preparin per a futures competicions. L'entrenador és Juan Carlos Ginés que ressalta la persistència del grup i que aglutina més d'una desena d'anys d'existència. Cugat Mèdia ha acompanyat els atletes en una de les sortides grupals per Collserola.

Diumenge, gairebé les vuit del matí i arriba l'entrenador de la secció de fons i mig fons d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, Juan Carlos Ginés. Ell és l'encarregat de dirigir la planificació setmanal d'un grup de pares i mares d'atletes del Muntanyenc que s'entrenen tres o quatre cops a la setmana sota la seva supervisió. Tots i totes són de categoria veterans, però amb una gran dosi de constància i treball.

La majoria de sessions són a les pistes de la Guinardera, però la grupal es dur a terme per Collserola. L'objectiu és assolir la cinquantena de quilòmetres setmanals. Consistència mentre que no es pugui competir a maratons o mitges maratons.

El gran objectiu és mantenir-se en forma i gaudir d'una estona d'alliberament de la ment. Una secció que es manté ben viva i que gaudeix de la natura del Parc de Collserola a bon ritme. El córrer i fer esport no té limitacions ni edat.

Juan Carlos Ginés ressalta la bona feina dels atletes i de l'evolució que tenen durant tota la temporada.






Juan Carlos Ginés

L'evolució de tots els atletes és molt bona i es mostren sorpresos per la seva progressió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.