Judit Ventura i Pepe Díaz han guanyat la Cursa de les Planes

La competició ha celebrat la 40a edició amb un traçat molt exigent


  • Comparteix:

Judit Ventura i Pepe Díaz han guanyat la 40a edició de la Cursa de les Planes / Foto: Cugat Mèdia

Judit Ventura i Pepe Díaz han guanyat la 40a edició de la Cursa de les Planes / Foto: Cugat Mèdia

Judit Ventura i Pepe Díaz han guanyat la 40a edició de la Cursa de les Planes aquest dissabte. Set participants han competit en un traçat molt exigent de gairebé set quilòmetres ple de desnivells. Ventura ha invertit un temps de 36 minuts i 33 segons i Díaz ha fet una marca de 19 minuts i 49 segons. L'organització ja ha avançat que la cursa tornarà a fer-se al setembre, data habitual que coincideix amb les festes del barri, i d'aquesta manera potenciar la participació que sempre arriba a la vintena d'atletes.

La Cursa de les Planes ha complert 40 anys i ho ha fet amb canvis. El recorregut més exigent per les obres que s'estan duent al barri i la data, 20 de novembre, quan sempre s'ha fet al setembre. Tot i aquests fets, els set participants han gaudit de l'atletisme en un entorn immillorable, però amb pujades molt fortes a l'inici. L'organitzadora de la cursa, Olga Carrasco, es mostra satisfeta per la 40a edició i també avança que faran més promoció per augmentar aquesta competició.

L'atleta de Runners Espanyol, Pepe Díaz, ha ressaltat la dificultat del traçat. Díaz vol tancar l'any participant a la Mitja Marató de Tarragona i la Cursa del Gall, el 31 de desembre a Sant Cugat. De cara al 2022, la gran fita és participar a la Marató de València, primera que disputaria a la seva carrera esportiva.

Judit Ventura s'ha mostrat molt satisfeta de guanyar i de competir a casa. Els guanyadors s'han endut un lot de fruita i verdures.









Judit Ventura

Aquí a les Planes tot és pujar i baixar. Molt satisfeta amb la victòria.

Pepe Díaz

Coneixia el circuit de fa tres anys, però hi havia molts canvis i s'ha fet llarga.

Olga Carrasco

Hem de promocionar més la cursa, però es fa amb molta il·lusió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.