Arriba la 4a edició del Campus Run

La cursa solidària en favor del Talleret de Càritas serà el 15 de maig al Turó de Can Mates


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Campus Run a Sant Cugat / Foto: Cedida

Imatge d'arxiu de la Campus Run a Sant Cugat / Foto: Cedida

Arriba la quarta edició de la Campus Run, la cursa solidària en favor del Rebost de Càritas Sant Cugat, un projecte d'intervenció grupal per a mares joves i/o primerenques. Es tracta d'una cursa de set quilòmetres, organitzada per l'Associació d'Esportistes per la Vida i la Família, que se celebrarà el diumenge 15 de maig, a les 9.30 h, al Turó de Can Mates. La principal novetat d'enguany és la creació de la modalitat de caminada familiar de 3,5 quilòmetres.

El director de la cursa, Javier Jáuregui, ha explicat a Cugat Mèdia que la participació dels tres primers anys ha anat minvant, dels 70 als 50 participants, però que aquest any esperen augmentar el nombre d'inscripcions gràcies a la col·laboració d'empreses privades.

La inscripció individual a la cursa té un preu de 8 euros, mentre que el preu per a la modalitat familiar és de 10 euros per família. Les inscripcions es poden fer des d'aquest enllaç.


Javier Jáuregui





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.