Jaël Bestué aconsegueix el record d'Espanya sub-23 als 200 metres llisos

El següent repte és el campionat d'Espanya on es jugarà la plaça per al Mundial


  • Comparteix:

Jaël Bestué al CAR de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Jaël Bestué al CAR de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

L'atleta Jaël Bestué ha batut el rècord estatal sub 23 en 200 metres llisos amb una marca de 23 segons i 1 centèssima, fet que suposa el quart millor temps absolut d'una atleta espanyola en competició. Tot i quedar en tercera posició al Meeting de Madrid, l'atleta santcugatenca ha assolit bitllet per a l'Europeu de Munic. Bestué s'ha mostrat molt satisfeta amb el resultat i ja afronta la propera prova, el Campionat d'Espanya aquest cap de setmana.

El següent repte de l'atleta és el campionat d'Espanya on farà els 100 metres llisos per intentar jugar-se la plaça per al Mundial i fer la millor marca possible. "Em servirà per preparar l'Europeu de la millor manera possible i a veure les possibilitats que tenim a la cita europea" afirma Bestué.





Jael Bestué 1

Ha suposat que realment, el que he estat entrenant últimament ha tingut la seva recompensa i que estic bé de cara al campionat d'Espanya



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.