El Cros Ciutat de Sant Cugat: 3.926 participants en una gran festa esportiva

La 24a edició recupera una alta participació amb el format prepandèmic


  • Comparteix:

La 24a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat, organitzat per l'Ajuntament a través de l'OMET, ha reunit 3.926 participants aquest diumenge al parc de la Pollancreda. 18 curses dividides segons edats i categories i amb sortides llançades en petits grups de 4 o 5 i en un interval de 3 o 4 segons han demostrat la bona organització de l'esdeveniment. L'entrega de premis serà el divendres 18 de novembre a les 18.30 h a la plaça de Barcelona.

El retorn de la competició en un sol dia, com abans de la pandèmia; més distància horària entre curses; i un punt d'informació nou per donar la benvinguda als participants i famílies han estat els principals canvis d'aquesta edició. Des de les categories populars fins a la infantil s'ha apostat per la sortida tradicional amb tots els participants junts.

A partir de la categoria aleví fins a la prebenjamí s'han mantingut les sortides llançades ja consolidades des de fa algunes edicions que eviten caigudes per les aglomeracions de participants a la sortida. L'alcaldessa, Mireia Ingla, el regidor d'Esports, Francesc Carol, i la la tinenta d'alcaldia de Cultura, Educació i Universitat, Esports, Joventut i Memòria Històrica, Esther Madrona.

Mireia Ingla ha destacat el model d'èxit d'aquesta cursa que ha tornat a la normalitat després de la pandèmia. De la seva banda, l'organitzador del Cros, Xavi Requeno, s'ha mostrat satisfet per l'índex de participació i la bona resposta de les escoles.

CONSULTA AQUÍ LES CLASSIFICACIONS DEL CROS




Xavi Requeno

Tornem a recuperar una alta participació i en un format prepanèmic.

Mireia Ingla

És un dia molt especial per a la ciutat amb un gran esdeveniment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.