Domini local a la Mitja Marató de Sant Cugat amb els triomfs de Pepe Díaz i Estela Peris

La cursa ha reunit 1.800 participants entre els tres traçats


  • Comparteix:

La 36a edició de la Mitja Marató de Sant Cugat s'ha tenyit de clar color local amb els triomfs dels atletes Pepe Díaz i Estela Peris. Díaz, santcugatenc i del Runners Espanyol, s'ha imposat amb molta autoritat a la categoria masculina amb un registre d'1 hora, 9 minuts i 12 segons. Peris, de la Unió Ciclista Sant Cugat, també ha dominat la categoria femenina amb una marca d'1 hora, 27 minuts i 17 segons. A la modalitat de cinc quilòmetres, triomf d'Adrià Marín i Sandra Jiménez, i a la de deu, victòries de Javier Cabestre i Shania López. 1.800 atletes han participat en les tres modalitats de la cursa. El regidor d'Esports, Francesc Carol, i l'organitzador de la cursa, Fernando Cortizo, han destacat el canvi de recorregut i les noves modalitats com a claus de l'èxit d'aquesta edició que ha tornat després de dos anys d'absència per la pandèmia.

La Mitja Marató de Sant Cugat continua consolidada en el panorama atlètic català i és la tercera en nombre de participants de tot el país. La principal novetat d'aquesta edició és l'arribada de dues modalitats, la de 10 quilòmetres i la de 5. A les nou del matí s'ha donat el tret de sortida a la cursa de cinc quilòmetres des de l'avinguda Pla del Vinyet. Mitja hora més tard, a dos quarts de deu, s'ha iniciat la de 10 quilòmetres i la de la mitja amb 21 quilòmetres per endavant.

A la categoria masculina, el santcugatenc Pepe Díaz s'ha distanciat ben d'hora i amb un ritme vertiginós ha arribat tot sol a la línia d'arribada. A la categoria femenina, també triomf santcugatenc d'Estela Peris que no ha trobat rival durant el traçat i s'ha imposat amb molta autoritat.

A la categoria de 10 quilòmetres, superioritat total de Javier Cabestre amb 32 minuts i 30 segons. A la femenina, Shania López amb 44 minuts i 25 segons també s'ha endut el triomf. El canvi de traçat ha fet augmentar la participació i ha recorregut els principals llocs emblemàtics de la nostra ciutat. Ajuntament i Club Muntanyenc Sant Cugat, organitzadors de la cursa, molt satisfets amb aquesta edició.

La línia d'arribada ha servit per veure moments emotius des de diferents punts de vista. El repte més gran era completar la cursa i creuar la línia era motiu de satisfacció i de superació personal.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.