700 inscrits a la 2a edició de la Cursa del Gall del 31 de desembre

Les inscripcions es poden formalitzar fins al mateix dia de la cursa


  • Comparteix:

Imatge de la 1a edició de la Cursa del Gall / Foto: Ajuntament

Imatge de la 1a edició de la Cursa del Gall / Foto: Ajuntament

700 atletes ja s'han inscrit a la 2a edició de la Cursa del Gall, hereva de la Sant Silvestre, que es disputa el 31 de desembre a Sant Cugat amb sortida a les 17 h des de la plaça de la Vila i que acabarà al mateix indret. Les inscripcions encara es poden formalitzar fins al 30 de desembre a les 19 h a Cursadelgall.cat o el 31 de desembre, de 10 a 15h al Pav 3, tot i que no disposaran de cronometratge ni opció de sortir a la classificació oficial. Els corredors podran inscriure's a tres categories -general, sub 16 i veterà- i es premiarà als tres millors corredors de cada sexe. També hi haurà premis per a la millor disfressa de gall o gallina i a la millor comparsa. El Club Muntanyenc i l'Ajuntament organitzen aquesta competició.

La Cursa del Gall celebra per fi la seva segona edició després de ser anul·lada els últims dos anys per la situació sanitària. La primera cursa es va celebrar l'any 2019 i va reunir prop de 1.000 corredors. Com també va passar aquell any, en l'últim quilòmetre de la cursa els corredors estaran acompanyats pels Gegants i els Diables de Sant Cugat.

INSCRIU-TE A LA CURSA DEL GALL AQUÍ



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.