La Cursa del Gall de Sant Cugat 2022 arriba als 900 participants inscrits

Des de dimecres s'han apuntat 200 participants més, i el mateix dia de la cursa se n'esperen més, tot i que els seus temps ja no comptaran


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de participants de la I Cursa del Gall / Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu de participants de la I Cursa del Gall / Foto: Ajuntament

La segona edició de la Cursa del Gall compta ja amb 900 corredors per aquest 31 de desembre. Des de dimecres, 200 participants nous s'han apuntat a la cursa per acomiadar l'any i se n'esperen molts més abans de donar el tret de sortida. Les inscripcions per la pàgina web tancaran aquest divendres a les 22 h. Encara s'acceptaran nous participants de forma presencial el mateix 31 de desembre de 10 h a 15 h al Pavelló Poliesportiu de Sant Cugat, aquestes inscripcions, no comptaran amb cronometratge ni sortiran a la classificació oficial. Els organitzadors esperen arribar als 1.200 corredors, el que consideren que seria una gran participació, tot i no arribar als 1.400 de la primera edició el 2019.

Els organitzadors expliquen que aquesta pujada de participants en els últims dies ja va passar a la primera edició. El fet de ser una cursa molt més lúdica que esportiva, molts corredors decideixen apuntar-se a l'últim moment.

INSCRIU-TE A LA CURSA DEL GALL AQUÍ

La Cursa del Gall celebra per fi la seva segona edició després d'haver de ser anul·lada els últims dos anys per la pandèmia de la Covid. Com també va passar aquell any, en l'últim quilòmetre de la cursa els corredors estaran acompanyats pels Gegants i els Diables de Sant Cugat.

CONSULTA EL RECORREGUT I LES AFECTACIONS DEL TRÀNSIT PER LA CURSA DEL GALL




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.