Pepe Díaz i Raquel Parrado guanyen la 2a edició de la Cursa del Gall

La cursa ha reunit més de 1.000 participants en un recorregut de cinc quilòmetres


  • Comparteix:

El santcugatenc Pepe Díaz ha revalidat el triomf de la 2a edició de la Cursa del Gall amb una marca de 14 minuts i 51 segons després de completar els cinc quilòmetres del recorregut. En categoria femenina, Raquel Parrado s'ha imposat amb molta autoritat amb un registre de 18 minuts i 2 segons. Més de 1.000 atletes han tancat el 2022 d'una manera esportiva i festiva amb moltes disfresses. El Club Muntanyenc i l'Ajuntament han organitzat una competició que ha tornat a disputar-se després de dos anys d'absència per la pandèmia.

Els Geganters han estat els encarrregats de fer de mestres de cerimònia amb una sortida ràpida. A continuació l'alcaldessa, Mireia Ingla, ha donat el tret de sortida a la cursa des de la plaça de la Vila. Atletes disfressats amb molt d'enginy i amb vestimentes originals que han cridat l'atenció del públic. Cinc quilòmetres de traçat planer i ràpid de forma circular on tohom ha gaudit de la cursa. Pepe Díaz ha entrat sol a l'arribada i ha revalidat el títol assolit el 2019.

A la categoria femenina, Raquel Parrado també s'ha imposat de manera molt còmode. Després de l'arribada ha tocat hidratar-se després d'un bon esforç abans del sopar de cap d'any. L'entrega de premis ha tancat una cursa que es consolida a Sant Cugat amb molta força.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.