Jose Garcia i Elisa Melilli guanyen la 3a edició de la Cursa del Gall

Més de 1.000 participants han tancat l'any esportiu a Sant Cugat amb una gran festa plena d'alegria


  • Comparteix:

L'atleta de Vacarisses Jose Garcia i la santcugatenca Elisa Melilli han guanyat la 3a edició de la Cursa del Gall organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat i l'Ajuntament. Garcia ha completat el recorregut de cinc quilòmetres amb un registre de 15 minuts i 34 segons mentre que Melilli ha finalitzat el traçat amb una marca de 17 minuts i 23 segons. Més de 1.000 participants han gaudit d'aquest darrer acte esportiu a Sant Cugat en un ambient festiu amenitzat pels Bastoners i Geganters que també han disputat la cursa. Les dones de Fundació Salut Plus han obert la cursa en cadira de rodes i han completat el recorregut davant la gran ovació del públic assistent. L'entrega de premis ha tancat una cursa que continua incrementant el nombre de participants any rere any.

Sant Cugat ha tancat aquest 2023 i ho ha fet amb una nova edició de la Cursa del Gall. Samarretes verdes identificaves per als participants, tot i que les disfresses també han estat presents. Sortida des de la plaça de la Vila i amb participants de totes les edats. En categoria masculina, clar domini de Jose Garcia que s'ha imposat amb molta autoritat.

A la categoria femenina, l'atleta santcugatenca de la Unió Colomenca d'Atletisme. Elisa Melilli, ha exhibit un bon estat de forma per endur-se el triomf. Melilli es mostra satisfeta per guanyar a casa.


Elisa Melilli

Estic molt contenta de guanyar a la meva ciutat i en una cursa molt dura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.