Guillem de No Fargas i Anna Carol sumen dos podis al català de pista coberta


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc Sant Cugat suma dos pois al Campionat de Catalunya cadet i juvenil. L'atleta cadet Guillem de No Fargas, finalitza segon en 600 metres llisos i la juvenil Anna Carol, tercera, en salt de llargada. Fins a tres atletes tenen opcions de classificar-se per l'estatal.

El paper del Club Muntanyenc Sant Cugat al Campionat de Catalunya cadet i juvenil de pista coberta es pot qualificar d'excel.lent. Si ens atenem als resultats, dels 5 atletes que participaven, dos han obtingut podis i la resta han finalitzat entre els deu primers. Susana Reguela, coordinadora de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, destaca la bona actuació dels atletes santcugatencs.

Susana Reguela

Els dos podis són importants, però s'ha de destacar l'actuació de tots els atletes


Guillem de No Fargas i Aleix Gonzàlez tenen opcions de classificar-se per l´estatal que se celebrarà a Oviedo l'onze i dotze de març. Per Reguela l'atleta que té mes possiblitats és Anna Carol ja que s'està preparant a consciència per aquest fet.

Susana Reguela

L'Anna Carol pot arribar al campionat d'Espanya


Tan Anna Carol com Guillem de No Fargas i Aleix Gonzàlez realitzant diferents controls per aconseguir les mínimes pel campionat d'Espanya. Recordem que el 18 i 25 de febrer aquests controls es realitzaran al CAR de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.