Lluis Feliu queda tercer als 5000 metres llisos del Campionat Universitari de Catalunya

L'atleta santcugatenc Lluís Feliu ha quedat tercer al Campionat Universitari de Catalunya que es va disputar a Sabadell diumenge passat. Feliu, que no va acabar la cursa l'any passat, aquest cop sí ho ha fet. El santcugatenc, que competia en 5000 metres llisos, s'ha mostrat satisfet pel temps aconseguit, malgrat allunyar-se del seu registre personal. La marca permetrà al santcugatenc participar al Campionat d'Espanya Universitari a principis de maig.

Atletes de totes les universitats catalanes es van aplegar el cap de setmana passat a Sabadell per participar al Campionat Universitari de Catalunya que cada any organitza la Universitat Autònoma de Barcelona. Lluis Feliu, que participava als 5000 metres llisos, va ser el santcugatenc millor classificat. Tot i creuar la línia de meta en cinquena posició, el corredor santcugatenc ha estat el tercer classificat, ja que els dos atletes que corrien davant seu no eren universitaris i van ser desqualificats. Feliu explica com va viure la cursa.

Lluis Feliu

La cursa va ser dura perquè feia temps que no competia

Tot i quedar-se bastant lluny de la seva marca personal, els 19 minuts realitzats a la cursa permetran al santcugatenc disputar el Campionat d'Espanya Universitari a principis de maig. Per aquesta ocasió, però, Feliu espera arribar en millors condicions físiques. Escoltem l'atleta.

Lluís Feliu

Espero arribar als 17 minuts per d'aquesta manera apropar-me més al meu registre personal

Així doncs, el pròxim objectiu del santcugatenc serà el Campionat d'Espanya Universitari que tindrà lloc a Madrid el primer cap de setmana de maig.