Eizmendi torna a la competició després de guanyar la Jean Bouin


  • Comparteix:

L'atleta resident a Sant Cugat Isabel Eizmendi disputarà aquest diumenge el cross de Yecla. Eizmendi, que va guanyar fa poques setmanes la prestigiosa Jean Bouin, té com objectiu preparar el campionat d'Espanya de cross, que es disputa la primavera vinent

Nova cita per a l'atleta resident a Sant Cugat Isabel Eizmendi. Després de guanyar la Jean Bouin, aquest diumenge 10 de desembre disputa el 24è cross de Yecla, una prova d'àmbit nacional que servirà a l'atleta per continuar amb la seva preparació. L'objectiu prioritari és el campionat d'Espanya de cross que se celebrarà la primavera vinent. Tot i això, l'atleta també es proposa fer bones marques en 10.000 metres aquesta temporada d'hivern. Escoltem Isabel Eizmendi.

Isabel Eizmendi

Estic preparant el cross i vull fer un bon 10.000 a l'hivern.


L'atleta vasca de 35 anys vol fer bons resultats aquesta temporada per afrontar nous reptes en un futur immediat. Tot i que normalment corre altres distàncies, Eizmendi reconeix que l'objectiu per l'any que ve és fer una bona marató.

Isabel Eizmendi

Estic preparant-me amb distàncies curtes per tal de fer un bon marató l'any vinent.


Però primer l'atleta de l'associació blanc-i-blava tindrà vàries cites importants, començant pel proper diumenge al cross de Yecla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.