Rovira, campió del català de Vilafranca per equips


  • Comparteix:

El llençador de pes santcugatenc Eloi Rovira finalitza primer al Campionat de Catalunya per equips a Vilafranca. L'atleta s'endú el campionat amb una marca de 17 metres i mig. Amb aquesta fita, Rovira demostra que està totalment recuperat de la lesió a la mà que l'ha apartat de la competició durant 6 mesos.

L'atleta santcugatenc, Eloi Rovira, ha certificat aquest cap de setmana que la seva mà ja està al 100 per cent. Rovira, que competeix amb el Barça, va lesionar-se a l'agost tot just iniciar-se la temporada d'aire lliure. Des de llavors i fins desembre, quan va canviar de metge i va començar a recuperar-se, el santcugatenc ha estat allunyat de les competicions. Fa un mes Rovira ha tornat als entrenaments i diumenge va tenir la primera prova de foc: el Campionat de Catalunya per equips. Una prova que el santcugatenc va superar amb escreix. L'atleta, juntament amb l'equip blaugrana, va finalitzar primer amb un llençament de 17 metres i mig. Una marca, que tot i ser bona, no supera la seva marca personal de 18 metres i 6 centímetres. Rovira es mostra molt sorprès amb la primera posició obtinguda al català.

Eloi Rovira

Estic molt sorprès amb aquesta primera posició. No ho esperava després d'estar tants mesos de baixa


Aquest campionat ha donat el tret de sortida a la temporada d'atletisme. Rovira té per endavant un munt de competicions, entre les que espera assolir bons resultats a la Copa del Rei de València i també a l'Estatal de Vilafranca. Tot i això, el principal objectiu del santcugatenc és aconseguir una solidesa competitiva.

Eloi Rovira

Espero aconseguir una solidesa competitiva i curar definitivament la lesió de la mà


La pròxima cita serà el 27 de gener a València a la Copa del Rei d'atletisme per equips.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.