Abellán cinquè en el seu primer estatal absolut


  • Comparteix:

El saltador de perxa, Tomàs Abellán, finalitza cinquè al Campionat d'Espanya de Sevilla. El santcugatenc, que participava per primera vegada a categoria absoluta, realitza la seva segona millor marca amb 4 metres i 91 centímetres. Abellán es prepara ara per l'estatal Júnior.

Arribar i moldre. Tot i no fer podi, el saltador Tomàs Abellán ha debutat amb èxit en un Campionat d'Espanya absolut. El santcugatenc va aconseguir la cinquena posició amb la seva segona millor marca, 4 metres i 91 centímetres. Malgrat esperar-se millors resultats, Abellán està satisfet amb la seva actuació i reconeix que no va saltar còmode en cap moment a causa del poc ambient que hi havia a la pista.

Tomàs Abellán

Estic content perquè he fet la meva segona millor marca. No vaig saltar còmode en cap moment


L'atleta del Medilasport Lleida només es va veure superat per rivals de més anys i experiència amb qui reconeix que no pot competir. En canvi, el santcugatenc destaca que sí va poder guanyar als participants de la seva edat.

Tomàs Abellán

He guanyat a tots aquells que podia superar. Els primers tenen més edat i experiència que jo


Pel que fa al llançador de pes, Eloi Rovira, va fer tres nuls en tres únics llançaments. L'explicació és que el santcugatenc, encara no recuperat del tot de la lesió a la mà, havia de competir amb un embenat, però els jutges del campionat no ho van permetre. Davant d'això, Rovira es va veure obligat a llançar sense la mà embenada i, per tant, va fer els llançaments amb dolor.

L'atleta del Futbol Club Barcelona espera poder participar amb l'embenatge al Criterium Nacional de llançaments d'aquest cap de setmana a Tenerife.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.